Tuinhuis rondom opnieuw bekleed en nieuwe boeidelen. 

 

Garage verbouwen naar hobby en logeerruimte

De twee garage deuren zijn vervangen voor mooie kunstof puien. Binnen hebben we het uit gegraven en is er schuim beton in gekomen. Daarbovenop vloerverwarming en een Cementdekvloer. Verdere afwerkingen volgen nog...

Kunstof kozijnen plaatsen en complete woonkamer renovatie. 

Wat begon als alleen plaatsen van kunstof kozijnen met een nieuwe afwerking aan de binnenkant werd een complete renovatie. We hebben tijdens het plaatsen de opdracht erbij gekregen om de muren van de oude keuken te verwijderen en 1 grote woonkamer te realiseren.

Een lange ijzeren balk geplaatst alle wanden voorzien van een goed geïsoleerde voorzetwand en het plafond. Een gangkast gerealiseerd waar de verdeler van de vloerverwarming in kon. 

Nieuwe binnendeuren geplaatst. En een prachtige ruime woonkamer gerealiseerd. Die opnieuw gestuct is nieuwe elektra aangelegd , spotjes in het plafond. En een mooie nieuwe pvc vloer. Iedereen weer bedankt voor de fijne samenwerking en we wensen deze familie heel veel geluk met hun nieuwe woonkamer

Badkamer en wc renovatie 

We hebben voor dit gezin een badkamer en eenwc renovatie mogen uitvoeren. Met een touch of koper

We wensen de familie veel plezier met hun nieuwe toilet en badkamer.

Een mooie badkamer mogen opleveren in oosterwolde 

Gehele renovatie douche helemaal leeg gehaald bad eruit gehaald om een mooie grote prachtige douche te realiseren. 

Wij wensen de familie heel veel plezier met hun nieuwe badkamer. 

Twee nieuwe kunstof kozijnen geplaatst.

Raamdorpels opnieuw ingevoegd van binnen nieuwe vensterbanken geplaatst. Wij wensen deze familie veel wooncomfort  met de nieuwe kozijnen. 

Mooie carport mogen bouwen aan huis. 

Lijkt u dit nu ook wat neem gerust contact met ons op

Een mooie aanbouw afgerond. In het nieuwe gedeelte komt de keuken. En in de oude keuken is een nieuwe badkamer en wc gerealiseerd. Veel woon plezier in jullie nieuwe aanbouw

Badkamer gerenoveerd in oosterwolde.

Badkamer helemaal leeg gehaald wanden gestript. En daarna opnieuw getegeld.nieuw plafond erin van kunstof.  Sanitair moet nog worden aangesloten en dan kunnen deze mensen weer heerlijk douchen. 

Een mooie tuinkamer gerealiseerd.

Lage muren gemetseld waar nog een glazen pui op komt.

Grote schuifdeur geplaatst. Vloer getegeld en aan de zijkant een hoge muur opgemetseld met een raam erin.

In appelscha deze mooie badkamer mogen realiseren. Strakke planning gehad bewoners woonden er nog niet. Eerste dag alle plavuizen en tegels van de wc en badkamer eruit. En na dag 1 kom het opbouwen beginnen. 

Wc getegeld badkamer gerealiseerd.

Woonkamer en boven verdieping door de stukadoor behangklaar laten maken. 

We wensen de bewoners nog even veel klus plezier en komen hier later nog nieuwe deuren afhangen. 

Deze week hebben we een badkamer in grou afgemaakt. Deze badkamer is opnieuw getegeld muurtje geplaatst met een mooie nis erin. Ook is het Stoepje in Groningen gevoegd met  een mooi strak resultaat. 

Impressie van een week tijd

Stoepje gemetseld. dakraam geplaatst en afgewerkt en zolder geïsoleerd en in de gips knieschotten geplaatst. De schoorsteen opnieuw in lood in lood gezet kop opnieuw aangesmeerd en gevoegd. 

Op deze zolder hebben we drie nieuwe dakramen geplaatst.

De wanden zijn geïsoleerd  afgegipst en daarna door onze huis stukadoor niels hofstra aangesmeerd zodat de zolder behangklaar opgeleverd is. Mooie knieschotten met luiken gemaakt voor opbergruimte. De elektra is ook opnieuw aangelegd met in elke hoek stopcontacten. We wensen de familie veel plezier met hun opgeleverde zolder.

Plaatsen en afhangen van nieuwe deuren. Mooie schuifdeur naar de badkamer toe.

Mooi project in Groningen afgerond. Een verdieping aangebracht op de bestaande aanbouw met twee slaapkamers erin. De benedenverdieping is een  nieuwe betonvloer in gekomen. ook is er een nieuwe  keuken en wc gerealiseerd. rondom nieuwe zwarte kunstof kozijnen en een mooie schuifpui in de keuken. wij wensen de familie veel woonplezier in hun verbouwde huis!

Cementvloer storten met pomp

doordat de lange slang er aan zit kunnen de betonpomp en wagen aan de straatkant blijven staan en word het cement zo de garage in geblubberd. 

Deze vloer is afgewerkt met een egaline laag 

Het eindresultaat mooie strakke vloer met motor brug. wij wensen de familie veel plezier met hun garage.