Impressie van een week tijd

Stoepje gemetseld. dakraam geplaatst en afgewerkt en zolder geïsoleerd en in de gips knieschotten geplaatst. De schoorsteen opnieuw in lood in lood gezet kop opnieuw aangesmeerd en gevoegd. 

Op deze zolder hebben we drie nieuwe dakramen geplaatst.

De wanden zijn geïsoleerd  afgegipst en daarna door onze huis stukadoor niels hofstra aangesmeerd zodat de zolder behangklaar opgeleverd is. Mooie knieschotten met luiken gemaakt voor opbergruimte. De elektra is ook opnieuw aangelegd met in elke hoek stopcontacten. We wensen de familie veel plezier met hun opgeleverde zolder.

Plaatsen en afhangen van nieuwe deuren. Mooie schuifdeur naar de badkamer toe.

Mooi project in Groningen afgerond. Een verdieping aangebracht op de bestaande aanbouw met twee slaapkamers erin. De benedenverdieping is een  nieuwe betonvloer in gekomen. ook is er een nieuwe  keuken en wc gerealiseerd. rondom nieuwe zwarte kunstof kozijnen en een mooie schuifpui in de keuken. wij wensen de familie veel woonplezier in hun verbouwde huis!

Cementvloer storten met pomp

doordat de lange slang er aan zit kunnen de betonpomp en wagen aan de straatkant blijven staan en word het cement zo de garage in geblubberd. 

Deze vloer is afgewerkt met een egaline laag 

Het eindresultaat mooie strakke vloer met motor brug. wij wensen de familie veel plezier met hun garage.